Ugrás a fő tartalomra

2800 Tatabánya, Dózsa György út 58.


+36-34/300-170

Széchenyi 2020

Hírek


2023. okt. 17.
TSZC

  PROFI-T-ABILITY regionális verseny

  PROFI-T-ABILITY logisztikai regionális verseny házigazdája a TSZC Kossuth Lajos Gazdasági és Humán Technikum

  PROFI-T-ABILITY regionális verseny

  A PROFI-T-ABILITY Magyarország első logisztikai társasjátéka, melyet a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetői Klubjának néhány elhivatott és lelkes tagja hozott létre. A PROFI-T-ABILITY összeállításában, stílusában a piacon egyedülálló társasjáték, de még ennél is több. A kitalálók egy olyan platformot alkottak, melynek köszönhetően lehetőség nyílik az élményalapú kapcsolatteremtésre vállalatok, iskolai intézmények és diákok között. A jövő tehetségei számára kötetlen formában ismerkedhetnek meg különböző iparágakkal és betekintést nyerhetnek hazai nagyvállalatok mindennapi működésébe.

  2023-ban a verseny regionális selejtező lebonyolítására a Kossuth Lajos Gazdasági és Humán Technikumot kérte fel az NLV Klub.

  A 68 versenyző 7 oktatási intézményből érkezett. A TSZC-ből a Kereskedelmi, Vendéglátó és Idegenforgalmi Technikum és Szakképző Iskola, a Bláthy Ottó Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, a Kultsár István Technikum és Szakgimnázium és a Kossuth Lajos Gazdasági és Humán Technikum, Pápáról a Jókai Mór Közgazdasági Technikum és Kollégium, Esztergomból a Balassa Bálint Gazdasági Technikum és Szakképző Iskola, Budapestről a META Don Bosco Technikum és Szakgimnázium.

  🏆 A versenyzők közül az első nyolc jutott be az országos döntőbe. A Kossuth Lajos Gazdasági és Humán Technikum tanulói közül Szakács Patrik második helyezést, Beigelbeck Krisztián negyedik helyezést, Gacs Róbert pedig ötödik helyezést ért el. Mindhárman a 12 b. osztály tanulói.
  👏 Gratulálunk nekik!
  Keresse Facebook oldalunkat további képekért!

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Ballagó diákok

  Ballagás 2024

  Szakképző iskolai tanulóink elballagtak

  2024. máj. 6.
  TSZC
  Sorbán Patrik az OSZTV verseny 9. helyezettje

  OSZTV eredmények a Bánki-Péchben

  Bánki - Péch Technikum gépgyártás-technológiai technikus versenyzői az OSZTV országos válogatóján 7. és 9. helyen végeztek, ezzel mentesültek a teljes szakmai vizsga letétele alól.

  2024. ápr. 26.
  TSZC
  Széchenyi CashDuó csapata átveszi a Társadalmi Innovációs Verseny fődíját

  Társadalmi Innovációs verseny fődíját nyerte a Széchenyi csapata

  Széchenyi CashDuó csapata a Társadalmi Innovációs Verseny fődíját nyerte, ezzel továbbjutottak a nemzetközi megmérettetésre

  2024. ápr. 23.
  TSZC


  KIMIKK
  Széchenyi 2020

   • SZC logo fehér
   • Tatabányai Szakképzési Centrum

    2800 Tatabánya, Dózsa György út 58.

   • Telefon: +36-34/300-170

    E-mail: titkarsag@tszc.hu

    OM azonosító: 910006

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/001303/2015; E/2020/000065


   2024Tatabányai Szakképzési Centrum