Tatabányai Szakképzési Centrum

SZC logo
 • Intézményeink
 • Hírek
 • Galéria
 • Közérdekű adatok
Széchenyi 2020

Specialitásunk


Borítókép

Válaszd a szakképzést, válaszd a jövőt!

Kire van a legnagyobb szükség? A jó szakemberre! Ma már egészen más a munkaerő piaci helyzet, mint néhány évvel ezelőtt, pontosan ezért lett egészen új a szakképzési struktúra!

Ismerd meg a legjobb választást. Két éven belül már a szakmában szerzed az értékes, valódi tapasztalatokat, a képzés végén pedig érettségivel a kezedben tiéd a szakma és a választás lehetősége! Tovább tudsz tanulni vagy várnak rád a felnőttképzések, hogy további értékes tudáshoz juss!

A választás a tiéd!

Okleveles technikus

Okleveles technikus képzés – kreditpont a felsőoktatásban Komárom-Esztergom Megyében egyedüli módon, az egyetem és a szakképzési centrum által közösen kidolgozott szakmai oktatásban is részt vehetsz. Ez az együttműködés a középfokú és felsőfokú duális képzés, valamint a munkáltatói igények összehangolásával jött létre. Ha így végzed el a technikumot, a magasabb szintű szakmai ismeretekre utaló „okleveles technikus” megjelölést használhatod, az ezáltal megszerzett tudást pedig akár kreditpontként is beszámítják a későbbi felsőoktatási tanulmányaid során. Tatabányai SZC Kossuth Lajos Gazdasági és Humán Technikumban Gazdálkodás és menedzsment ágazatban indul okleveles technikus képzés.

Dobbantó program és műhelyiskola

A dobbantó program keretében szervezett alapkompetencia-fejlesztés célja az, hogy a 16. életévüket betöltött, általános iskolai végzettséggel nem rendelkező tanulók rendelkezzenek azokkal a kompetenciákkal, amelyek szakmától függetlenek, minden szakma elsajátításához szükségesek és megkezdhessék egy részszakma tanulását a műhelyiskolában. A műhelyiskolában tudnak a diákok részszakmát szerezni, de a műhelyiskolába a korábban már lemorzsolódott, szakmával nem rendelkező fiatalok is bekapcsolódhatnak. A Tatabányai SZC Alapy Gáspár Technikum és Szakképző Iskolában és a Tatabányai SZC Eötvös Loránd Szakképző Iskolában van dobbantó program és műhelyiskola. • KIM
 • IKK
  Széchenyi 2020

   • SZC logo fehér
   • Tatabányai Szakképzési Centrum

    2800 Tatabánya, Dózsa György út 58.

   • Telefon: +36-34/300-170

    E-mail: titkarsag@tszc.hu

    OM azonosító: 910006

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: E-001303/2015; E/2020/000065


   2023Tatabányai Szakképzési Centrum