Ugrás a fő tartalomra

2800 Tatabánya, Dózsa György út 58.


+36-34/300-170

Széchenyi 2020

Specialitásunk


Tatabányai Szakképzési Centrum logója

Válaszd a szakképzést, válaszd a jövőt!

Kire van a legnagyobb szükség? A jó szakemberre! Ma már egészen más a munkaerő piaci helyzet, mint néhány évvel ezelőtt, pontosan ezért lett egészen új a szakképzési struktúra!

Ismerd meg a legjobb választást. Két éven belül már a szakmában szerzed az értékes, valódi tapasztalatokat, a képzés végén pedig érettségivel a kezedben tiéd a szakma és a választás lehetősége! Tovább tudsz tanulni vagy várnak rád a felnőttképzések, hogy további értékes tudáshoz juss!

A választás a tiéd!

Okleveles technikus

Okleveles technikus képzés – kreditpont a felsőoktatásban Az egyetem és a szakképzési centrum által közösen kidolgozott szakmai oktatásban is részt vehetsz. Ez az együttműködés a középfokú és felsőfokú duális képzés, valamint a munkáltatói igények összehangolásával jött létre. Ha így végzed el a technikumot, a magasabb szintű szakmai ismeretekre utaló „okleveles technikus” megjelölést használhatod, az ezáltal megszerzett tudást pedig akár kreditpontként is beszámítják a későbbi felsőoktatási tanulmányaid során. -> A Tatabányai SZC Bánki Donát - Péch Antal Technikumban Mechatronikai technikus szakmában az Edutus Egyetemmel együttműködve indul okleveles technikus képzés. -> A Tatabányai SZC Kossuth Lajos Gazdasági és Humán Technikumban Pénzügyi-számviteli ügyintéző, Vállalkozás ügyviteli ügyintéző és Logisztikai technikus szakmákban az Edutus Egyetemmel együttműködve indul okleveles technikus képzés. -> A Tatabányai SZC Mikes Kelemen Technikum és Szakgimnáziumban Óvodai nevelő szakmában a Soproni Egyetemmel együttműködve indul okleveles technikus képzés.

Dobbantó program és műhelyiskola

A dobbantó program keretében szervezett alapkompetencia-fejlesztés célja az, hogy a 16. életévüket betöltött, általános iskolai végzettséggel nem rendelkező tanulók rendelkezzenek azokkal a kompetenciákkal, amelyek szakmától függetlenek, minden szakma elsajátításához szükségesek és megkezdhessék egy részszakma tanulását a műhelyiskolában. A műhelyiskolában tudnak a diákok részszakmát szerezni, de a műhelyiskolába a korábban már lemorzsolódott, szakmával nem rendelkező fiatalok is bekapcsolódhatnak. A Tatabányai SZC Alapy Gáspár Technikum és Szakképző Iskolában és a Tatabányai SZC Eötvös Loránd Szakképző Iskolában van dobbantó program és műhelyiskola.KIMIKK
Széchenyi 2020

  • SZC logo fehér
  • Tatabányai Szakképzési Centrum

   2800 Tatabánya, Dózsa György út 58.

  • Telefon: +36-34/300-170

   E-mail: titkarsag@tszc.hu

   OM azonosító: 910006

   Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/001303/2015; E/2020/000065


  2024Tatabányai Szakképzési Centrum