Ugrás a fő tartalomra

2800 Tatabánya, Dózsa György út 58.


+36-34/300-170

Széchenyi 2020

Bemutatkozás


Bemutatkozik a Tatabányai Szakképzési Centrum

A Tatabányai Szakképzési Centrum Tatabánya, Tata, Komárom, Kisbér, Oroszlány városokban 11 szakképző intézményt működtet.

Alapvető küldetésünk, hogy az IPAR 4.0. kihívására válaszolva olyan képzett hallgatókat bocsássunk ki szakképző intézményeinkből, akik a jövő feladataira is felkészültek.

Feladatunkat alapvetően három szegmensben látjuk el:

 • Intézményeinkben nappali képzés keretében a jövő technikusait és szakmák mestereit képezzük. Nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy olyan szakembereket képezzük, akik munkaerő-piacon megállják helyüket, tanult szakmájukra alapozva képesek legyenek önmaguk és családjuk jövőjét megteremteni.
 • Felnőttek szakmai oktatása keretében naprakész tudást szeretnénk adni mindazon hallgatóinknak, akik felnőttként beülnek az iskolapadba azért, hogy adott szakmájukban tovább képezzék magukat vagy új szakmát tanuljanak, amivel megnő az állásbiztonságuk a munkahelyükön vagy éppen erre alapozva új munkahelyre tudnak pályázni.
 • Projektjeinkben oktással és foglalkoztatással kapcsolatos speciális feladatot valósítunk meg egy-egy célcsoportra fókuszálva javítva munkaerő-piaci esélyeiket.

Kiemelt szerepet tölt be szervezetünk életében a munkáltatókkal történő aktív kapcsolattartás, hiszen az igényeik alapján indítjuk iskolarendszerű nappali és felnőtt oktatási csoportjainkat.  Számos munkáltatót a duális képzés keretében köszöntünk partnereink között.

Oktatóink, dolgozóink a szakképzésben elkötelezett munkatársak, akik hosszú évek alatt a megyében sok ezer fiatalt indítottak el az életben egy-egy jó szakmával felvértezve.

Kívánjuk, hogy internetes oldalunkon sikeresen tájékozódjon és megtalálja a keresett információt.

Szeretnénk, ha a jövőben tanulóként, hallgatóként vagy munkáltatói partnerként köszöntenénk Önt is!

Tatabányai Szakképzési Centrum épülete


KIMIKK
Széchenyi 2020

  • SZC logo fehér
  • Tatabányai Szakképzési Centrum

   2800 Tatabánya, Dózsa György út 58.

  • Telefon: +36-34/300-170

   E-mail: titkarsag@tszc.hu

   OM azonosító: 910006

   Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/001303/2015; E/2020/000065


  2024Tatabányai Szakképzési Centrum